Cursussen & Coaching

Begeleiding in de gehele aardappelketen

Nieuwe mensen in de aardappelsector kunnen specifieke kennis bezitten maar hebben nog niet de gehele aardappelketen in beeld. Eising Advies levert praktische kennis die kan bijdragen aan een succesvol introductieproces binnen de aardappelketen.  

Verder geef ik ook cursussen in bijvoorbeeld veredeling. Deze cursus is bedoeld voor mensen die hun veredelingskennis, maar daarnaast ook kennis over andere aspecten van de aardappel, naar een hoger niveau willen tillen. Zo komt er naast veredeling veel meer aan bod, zoals de aardappelketen, diverse marktsegmenten, teelt, ziekten en de kwaliteit van de aardappel. 

Samenwerken

Of je nu ondernemer, wetenschapper, onderzoeker, teeltadviseur of student bent, voor iedereen is het goed om samen te werken. Ik vind het erg belangrijk dat mensen vanuit verschillende disciplines samenwerken, dit komt de kwaliteit dan ook meestal ten goede. 

Via een projectmatige aanpak begeleid ik groepen. Zo komen de verschillende disciplines met elkaar in contact. Samen kunnen we dan toegevoegde waarde leveren voor de opgestelde doelstelling van het project. Ik doe ook individuele begeleiding voor mensen die nieuw zijn in de aardappelsector, of alleen beschikken over specifieke (wetenschappelijke) kennis. Zo krijgen ze hulp met het overzien van de gehele keten. 

Wilt u uw kennis verbreden?